Au ramas fara masini


Intră acum și în grupul de

Doi barbati din judet au ramas fara masini dupa ce le-au fost furate. Vineri, la ora 10.30, M. FADEL, în vârsta de 29 ani, din municipiul Suceava, a sesizat IPJ Suceava despre faptul ca autoturismul proprietate personala marca „Audi”, parcat pe str. Ion Irimescu din comuna Scheia a fost sustras de persoane necunoscute. În urma verificarilor la fata locului au fost identificate fragmente din material plastic si metal de culoare albastra, precum si pelicule de vopsea, politistii continuând cercetarile pentru identificarea autorilor si recuperarea masinii.

Si un falticenean a ramas fara masina, în timp ce era plecat cu treburi din judet. Sâmbata, la orele 15.30, P. VASILE din municipiul Falticeni, a sesizat la politie faptul ca persoane necunoscute i-au sustras autoturismul marca „Opel Astra”, în care se aflau actele autovehiculului si documentele de identitate personale.

Proprietarul a parcat autoturismul în jurul orelor 05.00, pe strada Republicii din localitatea de domiciliu, dupa care a plecat în judetul Neamt, iar când a revenit în jurul orelor 13.35, a constatat ca acesta nu se mai afla în acel loc.

Cercetarile sunt continuate de lucratorii Serviciului de Investigatii Criminale în vederea identificarii autorilor si recuperarii autoturismului. 


Intră acum și în grupul de