Mirza: „PSD Suceava nu are nicio intelegere cu nicio alta formatiune”


Intră acum și în grupul de

Presedintele PSD Suceava, Gavril Mîrza, a declarat luni, în cadrul unei conferinte de presa, ca au început sa fie lansate diversiuni prin care alegatorii sunt sfatuiti sa voteze la Senat sau la Camera diferiti candidati ai unor partide politice alaturi de candidati ai PSD, diversiuni care ar lasa sa se înteleaga ca PSD ar avea o întelegere cu PN­L la alegerile parlamentare.

„Se creeaza o confuzie, ca si cum am avea o întelegere cu PNL si solicit electoratului nostru sa nu ia în considerare astfel de afirmatii. PSD Suceava nu are nicio întelegere cu nicio alta formatiune”, a spus Mîrza. Acesta a exemplificat cu senatorul PNL, Tiberiu Prodan, care a început sa se deplaseze prin teritoriu si sa solicite sa fie votat pentru functia de senator, iar la deputati sa fie votati candidatii PSD.

La rândul sau, secretarul executiv al PSD Suceava, Corneliu Popovici, a declarat ca organizatia judeteana a PSD Suceava va depune o plângere atât la Politie, cât si la BEJ Suceava fata de senatorul Tiberiu Prodan care a început deja campania electorala si a distribuit, prin Posta Româna, scrisori electorale si au fost deja montate mai multe afise electorale. El a mai aratat ca în tot colegiul pentru Senat din zona Radauti-Siret, unde candideaza Prodan, au fost puse afise ale acestuia, unele fiind amplasate chiar pe modulele trimise de Guvern pentru sinistratii din urma inundatiilor din luna iulie. ­

­


Intră acum și în grupul de