Un șofer a pierdut controlul volanului și a intrat într-o mașină parcată pe o stradă din zona centrală a Sucevei. Bărbatul avea permisul de conducere reținut


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 47 de ani, din municipiul Suceava, s-a ales cu dosar penal după ce a condus o mașină fără a avea permis de conducere și a avariat un autoturism parcat pe o stradă din zona centrală a orașului.

Poliția Județeană Suceava a precizat că accidentul a avut loc joi, 12 aprilie a.c., la ora 14.10, pe strada Republicii din municipiul Suceava.

Astfel, un localnic de 47 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism parcat regulamentar.

Din accident nu au rezultat victime, ci doar avarierea celor două autovehicule.

„În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul are permisul de conducere reţinut din 09.11.2017, întrucât a fost declarat „Inapt medical” pentru a conduce autovehicule”, a arătat IPJ Suceava.

Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de