Fotbal, Cupa Romaniei : Pedriel: „Misiunea mea e sa dau goluri”


Intră acum și în grupul de

Dupa saptamâni bune de asteptare, Ricardo Pedriel este fericit ca în sfârsit poate evolua pentru Steaua. Atacantul bolivian îsi va putea arata clasa în partida din saisprezecimile Cupei României pe care gruparea ros-albastra o va sustine în compania Sportului Studentesc.
Extaziat de iminentul sau debut, sud-americanul promite ca va face furori în tricoul Stelei. Nu de alta dar, spune el, este jumatate om, jumatate masina de goluri. Si, eventual, jumatate promisiuni. „Ma bucur ca acum am posibilitatea sa-mi ajut echipa. Sper sa câstigam meciul cu Sportul de marti si sa-mi aduc o contributie cât mai mare, e un meci important. Mi-a fost destul de greu sa astept cartea verde, dar m-a ajutat ca am avut posibilitatea sa ma integrez cât mai bine în grup, în echipa, sa ma acomodez cu fusul orar. Sunt fericit ca de acum pot evolua pentru Steaua. Meseria mea este sa dau goluri, de-asta am venit aici, e o promisiune pe care un atacant trebuie s-o faca tuturor celor de la Steaua, jucatori, conducatori, suporteri”, a spus Pedriel luni, în timpul unei conferinte de presa.

Atacantul stelist a mai tinut sa precizeze ca nu cunoaste echipa din Regie, dar ca este convins ca meciul va fi unul dificil: „Vom fi 11 la 11, sper sa joc bine si sa ne impunem. Chiar daca nu se joaca în Bucuresti, trebuie sa luptam pentru cel mai bun rezultat. Din ce l-am cunoscut pâna acum, Radoi e un om de calitate, un jucator mare, e capitanul si a tras întotdeauna echipa dupa el. Cel mai important e sa câstigam campionatul, dar si Liga Campionilor e o competitie importanta pentru Steaua, pentru orice fotbalist. Trebuie sa ne concentram cât mai bine la toate competitiile”.


Intră acum și în grupul de