Bărbat din Horodnic de Jos depistat de polițiști cu permis de conducere ucrainean fals


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 28 de ani, din comuna Horodnic de Jos, s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea mai multor infracțiuni după ce a fost depistat de un echipaj de poliție cu permis de conducere ucrainean fals.

Potrivit IPJ Suceava, luni, 16 aprilie a.c., la ora 11.35, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a oprit pentru control pe DN 17A, din comuna Marginea, autoturismul condus de un bărbat de 28 de ani, din comuna Horodnic de Jos, care a prezentat un permis de conducere eliberat de autoritățile din Ucraina la 15.06.2017.

 

„Întrucât existau suspiciuni cu privire la autenticitatea și valabilitatea permisului de conducere, polițiștii au efectuat verificări în bazele de date, ocazie cu care au constatat faptul că bărbatul posedă permis de conducere românesc anulat la 04.06.2013, pentru săvârșirea infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, a precizat IPJ Suceava.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, complicitate la „fals material în înscrisuri oficiale”, „uz de fals” și „fals material în înscrisuri oficiale”.


Intră acum și în grupul de