Tânăr băut și fără permis de conducere, implicat într-un accident rutier produs într-o intersecție din Suceava


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 25 de ani, din comuna Șerbăuți, este cercetat de polițiștii suceveni după ce a condus băut și fără permis de conducere.

Poliția Județeană Suceava a precizat că luni, 16 aprilie a.c., la ora 23.00, un echipaj din cadrul Biroul Rutier Suceava a constatat faptul că la intersecția străzilor Calea Unirii şi Traian Vuia din localitate s-a produs o tamponare, iar conducătorul auto vinovat și-a continuat deplasarea.

Astfel, polițiștii au oprit mașinile implicate în accident, șoferi fiind un bărbat de 25 de ani din comuna Șerbăuți şi un bărbat de 29 de ani din comuna Pătrăuți.

„Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul negativ în cazul bărbatului de 29 de ani și de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 25 de ani. Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul de 25 de ani nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule”, a menționat IPJ Suceava.

Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” şi „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de