Acasă Actualitate Democrat-liberalii suceveni nu mai cred in declaratiile mincinoase ale liderilor PSD Suceava

Democrat-liberalii suceveni nu mai cred in declaratiile mincinoase ale liderilor PSD Suceava


Intră acum și în grupul de

    Secretarul general al organizatiei judetene Suceava a PD-L Suceava, Marius Vatavu, l-a descoperit pe candidatul PNL Suceava pentru colegiul Gura Humorului, domnul Philip Rozopol, drept component de baza al organizatiei judetene Suceava a PSD.

 Vatavu a facut o verificare a site-ului PSD Suceava, unde a aflat ca de fapt, domnul Rozopol este membru important al acestui partid si ca, în aceste conditii, toate declaratiile facute de liderul social-democrat, Gavril Mîrza, cum ca nu ar exista întelegeri între PSD si PNL, nu au nici un fel de suport.



„Nu mai pot crede în declaratiile conducerii PSD Suceava si mai ales, nu mai pot crede nimic atunci când spun ca nu au nici un fel de întelegeri cu alte partide”, spune Marius Vatavu. Din punctul sau de vedere, colaborarea dintre PNL si PSD nu mai poate fi pusa la îndoiala în conditiile în care a fost tolerata si chiar „încurajata” la nivel central.

„Nici nu ne  asteptam la altceva, deoarece întelegerile la Suceava sunt ca si la centru,  facute pe sub masa”, a mai spus secretarul general al PD-L Suceava. El si-a exprimat suprinderea ca PNL Suceava a trebuit sa apeleze la un membru al PSD ca sa fie candidat pentru colegiul din Gura Humorului.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version