Dontu vrea ca la Suceava sa existe din nou o zona industriala


Intră acum și în grupul de

     Consilierul local sucevean, Ovidiu Dontu, nu renunta la ideea de a reînfiinta la Suceava zona industriala, care, în opinia sa, va fi motorul real al dezvoltarii municipiului resedinta de judet. Dontu le-a cerut colegilor din Consiliul Local Suceava sa fie alaturi de el în acest demers, care are în vedere înfiintarea unei noi zone industriale în municipiul resedinta de judet sau în zona imediat apropiata. El a mai cerut sprijin si de la autoritatile locale, dar si de la Ordinul Arhitectilor pentru identificarea celor mai bune locatii pentru noua zona industriala. ­

Consilierul local sucevean a aratat ca actiunea de strângere de semnaturi în favoarea proiectului sau, demarata recent, se desfasoara conform graficului, precizând ca pâna în momentul de fata au semnat pentru proiect nu mai putin de 2.500 de suceveni. Dontu a mentionat ca a observat o foarte mare determinare în rândul cetatenilor pentru sustinerea proiectului, motiv pentru care „voi merge mai departe”.

„Constatarea mea în urma unei analize economice a judetului Suceava  este ca primii sapte angajatori de stat au un numar de salariati dublu fata de primii sapte angajatori privati. Fata de aceasta situatie, economia care ar trebui sa sustina serviciile publice este într-o descrestere foarte mare”, a spus consilierul local, care a tinut sa precizeze din start ca proiectul sau nu este unul politic, ci unul administrativ. „Consider ca proiectul meu este sustinut de cetateni si precizez ca nu ma voi lasa pâna nu îl voi realiza”, a mai afirmat Dontu.


Intră acum și în grupul de