Handbal, Cupa Challenge : Atentie la Bologna!


Intră acum și în grupul de

> Adversara Universitatii Suceava are sponsor nou si este lider în Italia

Exact o luna a mai ramas pâna la debutul Universitatii Suceava în Cupa Challenge. Pe 15 noiembrie, la Bologna, va avea loc prima mansa, iar italienii sunt foarte optimisti. Se pare ca au si de ce. În timp ce echipa suceveana sufera vizibil în Liga Nationala, unde se afla la jumatatea clasamentului, având doar doua victorii, bolognezii aduna victorii etapa de etapa.

În runda a treia din Serie A Elite, disputata în acest weekend, Bologna United a învins pe teren propriu, scor 28-23, pe formatia Junior Fasano. Italienii au trei victorii din trei posibile si sunt pe primul loc în campionat. Antrenorul Giuseppe Tedesco are asigurata si linistea financiara, de curând echipa sa fiind preluata de un sponsor foarte puternic în Peninsula. Carisbo a investit mult în ultima perioada la gruparea bologneza, atât în transferuri cât si în infrastructura clubului, iar recompensa a fost pe masura, echipa numindu-se acum Carisbo United!

Cu lituanianul Petras Raupenas, poreclit „Il Principe”, în forma maxima si portarul Milinkovici laudat de presa italiana dupa fiecare meci, formatia bologneza se anunta un adversar mult mai redutabil pentru CS Universitatea Suceava decât ar fi parut la momentul tragerii la sorti.


Intră acum și în grupul de