Fotbal, Juniori “C” : Sporting Suceava ramane pe primul loc


Intră acum și în grupul de

 

În etapa a V-a din cadrul campionatului de juniori “C”, disputata duminica, 12 octombrie, s-au înregistrat urmatoarele rezultate:

CN „Nicu Gane” Falticeni – Cetatea Suceava         0 – 3

Zimbrul Siret – Avântul Valea Moldovei                 3 – 0

Sporting Suceava – Bucovina Fundu Moldovei        7 – 0

Dorna Vatra Dornei – CSS Radauti                       4 – 1

Vointa Iaslovat – Raraul Câmpulung Moldovenesc   0 – 7

LPS Suceava – Rapid Suceava                          10 – 0

Sporting Bunesti – Scoala de fotbal Radauti          5 – 1

Avântul Baia – CS Gura Humorului                        1 – 4

 

 

Cetatea Suceava – CS Gura Humorului 1 – 0 (1 – 0)

Desi s-a dorit a fi un regal fotbalistic juvenil, restanta din etapa a IV-a a campionatului de juniori, dintre Cetatea Suceava si CS Gura Humorului,  meci disputat ieri, pe Stadionul “Areni”, nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor.

În tribunele stadionului sucevean au fost multi antrenori din Suceava si din judet, care s-au asteptat sa urmareasca la lucru, doua dintre echipele cu pretentii din aceasta competitie.

Pe de o parte, sucevenii, antrenati de Radu Casuba si Victor Galusca, s-au axat în selectie pe jucatorii cu talie, echipa suferind vizibil la capitolul tehnica. De partea cealalta, humorenii, antrenati de Razvan Cocar, s-au miscat mai bine pe teren, insufficient însa pentru a evita înfrângerea, prima din acest sezon. Golul  Cetatii a fost marcat în prima repriza de Eduard Costan.



Au evoluat formatiile:



Cetatea: Logofatu – Polocoseri, Tiganusu, Caeriu, Sauciuc, Ceviuc, Strugariu, Costan, Robciuc, Papadiuc, Alexandru. Au mai intrat: Ferdorovici, Floria, Heleapca.

CS Gura Humorului: Puianu – Danilov, Savu, Bradatan, Radu, Bosca, Pascal, Paduraru, Grosu, Varga, Martin. Au mai intrat: C. Macovei, Grigoras, Covaci, Motoc, Besa.

Meciul a fost condus bine de o brigada tânara de arbitri care l-a avut la centru pe Alexandru Moruz.

Juniori


Intră acum și în grupul de