Candidatii PSD vor „sa treaca cu papuci de lac” spre zona de munte


Intră acum și în grupul de

­Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, considera ca criticile aduse de consilierul judetean PSD, Corneliu Popovici, cu privire la situatia drumului judetean afectat de inundatii în comuna Ulma, nu sunt temeinice, „dupa ce timp de 15 ani au facut acolo aparari de maluri numai pe hârtie”. „Candidati ai PSD care vor sa treaca spre zona de munte cu papuci de lac fac acum critici”, a afirmat Flutur.

Seful administratiei judetene sucevene a aratat, într-o conferinta de presa, ca legatura rutiera cu Ulma a fost deschisa la scurt timp dupa prod­ucerea inundatiilor, folosindu-se terenul din curtea unui localnic, în conditiile în care în urma puhoaielor, o portiune de drum judetean si cea de cale ferata din zona au ajuns în albia râului Suceava, care si-a modificat cursul. „Începem acum revenirea pe vechiul traseu al drumului”, a spus Flutur. El a subliniat ca lucrarea de refacere a drumului este complexa si de amploare, valoarea acesteia fiind foarte mare, iar Guvernul nu a alocat sumele de bani suficiente.

Presedintele CJ Suceava a anuntat ca au început lucrarile si la refacerea podului peste pârâul Solonet, la Parhauti, o alta lucrare dificila, unde sunt necesari piloni de sapte metri înaltime. „Ceea ce începem, vom termina”, a asigurat Gheorghe Flutur.

Secretarul executiv al PSD Suceava, consilierul judetean Corneliu Popovici, a criticat, miercuri, lipsa de interes a autoritatilor judetene fata de refacerea infrastructurii distruse de inundatii, aratând ca zona Brodina- Ulma este din nou izolata dupa surparea drumului.

­


Intră acum și în grupul de