PSD Suceava si-a inscris candidatii la BEJ


Intră acum și în grupul de

PSD Suceava a depus vineri la Biroul Electoral Judetean Suceava (BEJ) dosarele celor 14 candidati pentru cele zece colegii uninominale pentru Camera Deputatilor si patru pentru Senat.

Presedintele PSD Suceava, Gavril Mîrza, a declarat ca echipa de candidati social-democrati suceveni este formata din persoane com­petente, profesionisti care au dovedit ca lucreaza pentru binele celor multi. El a spus ca în România „se simte vântul schimbarii” si ca situatia de instabilitate, de cearta permanenta între Presedintie si Guvern, în care „guvernarea portocalie” a adus tara, trebuie stopata.

Liderul social-democrat a aratat ca angajatii din România nu sunt vinovati ca guvernantii nu mai au bani pentru cresterea salariilor si ca sub aceasta guvernare „s-a introdus saracia în case”. „Adio putere de dreapta în România, adio putere de dreapta în judetul Suceava”, a afirmat Gavril Mîrza. El a tinut sa sublinieze ca PSD va câstiga alegerile parlamentare si va forma viitorul guvern, aratând ca în judetul Suceava, social-democratii îsi propun sa câstige cel putin cinci posturi de deputat si doua de senator.

Presedintele PSD Suceava, Gavril Mîrza, candideaza, pentru Senat în colegiul Falticeni, în colegiul Vatra Dornei-Gura Humorului va candida Constantin Hutanu, fost primar al municipiului Vatra Dornei, în colegiul Radauti candideaza secretarul executiv al PSD Suceava, Corneliu Popovici, iar în colegiul Suceava, vicepresedintele PC, Camelia Ignatescu.

În colegiile pentru Camera Deputatilor din zona Falticeni vor candida actualul deputat Ioan Stan si eurodeputatul Catalin Nechifor, în cele trei colegii din zona Suceava vor candida actualul deputat Mirela Adomnicai, consilierul local Neculai Bosancu si directorul CCI Suceava, Ovidiu Dontu.
În colegiul Vatra Dornei va candida pentru Camera Deputatilor actualul deputat Petrica Tarniceru,  în colegiul Câmpulung Moldovenesc-Gura Humorului, va candida omul de afaceri sucevean Nicolae Bereanu, iar în colegiile din zona Radauti vor candida Mihai Frunza, fost primar al municipiului Radauti si Titi Petre, fost sef al Oficiului de Cadastru Suceava.
În colegiul electoral Siret va candida actualul deputat Eugen Bejinariu, care a fost ministru coordonator al Secretariatului General al Guvernului în guvernarea 2000-2004 si premier interimar în decembrie 2004, de la alegerea lui Adrian Nastase în functia de presedinte al Camerei Deputatilor si pâna la instalarea Guvernului condus de Calin Popescu Tariceanu.


Intră acum și în grupul de