Incep cursurile masteratului de Semiotica Limbajului in Mass-media si Publicitate


Intră acum și în grupul de

În Amfiteatrul „Dimitrie Leonida” al Universitatii „Stefan cel Mare” din Suceava, sâmbata, la ora 10:00, va avea loc deschiderea cursului de masterat „Semiotica Limbajului în Mass-media si Publicitate”.

„Având o vechime de 8 ani, masteratul de Semiotica Limbajului în Mass-media si Publicitate face parte din bogata oferta de specializari masterale a Facultatii de Litere si Stiinte ale Comunicarii. Pentru cei 27 de studenti înmatriculati, absolventi de studii de licenta în domenii variate (litere, drept, teologie, psihologie, filozofie, jurnalism), masteratul propune, începând cu anul acesta, un plan de învatamânt de doi ani, cu discipline ce urmaresc crearea unor competente de investigare, analiza si producere de texte mediatice si publicitare”,  a precizat conducatorul de masterat, prof. univ. dr. Sanda-Maria Ardeleanu.

Aceasta a mai mentionat ca în deschiderea cursurilor, biofizicianul Virgiliu Gheorghe, autor al unor lucrari de referinta în domeniul audiovizualului, va sustine conferinta „Formatarea si programarea creierului uman prin televizor”.


Intră acum și în grupul de