Acasă Actualitate Bătrân accidentat în apropierea unei treceri de pietoni

Bătrân accidentat în apropierea unei treceri de pietoni


Intră acum și în grupul de

Un bătrân aflat sub influența alcoolului a fost accidentat de un autoturism cu număr de înmatriculare fals, în timp ce traversa strada. Potrivit IPJ Suceava, joi, în jurul orelor 18.39, pe str. Piața Unirii din municipiul Rădăuți, numitul  A. VICTOR de 33 ani din localitate, în timp ce conducea autoturismul marca „Opel Vectra” cu număr de înmatriculare străin, l-a accidentau ușor (necesită pentru vindecare 5-7 zile îngrijiri medicale) pe pietonul F. IVAN de 60 ani localnic, aflat în traversarea drumului în apropierea trecerii pentru pietoni.

Conducătorul auto și pietonul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru primul și de 0,94 mg/l  alcool pur în aerul expirat pentru victimă.



Cu ocazia verificărilor documentelor autoturismului implicat în accident, s-a stabilit că acesta avea atribuite numere provizorii din data de 23.10.2008.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă” și „conducere pe drumurile publice a unui autoturism cu număr fals de înmatriculare”.

 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version