Primarul Ion Lungu: Ne luptăm cu licitațiile și avem mari probleme cu realizarea lucrărilor pe anumite străzi


Intră acum și în grupul de

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, sustine o conferinta de presa:

„Voi intra cu un proiect de investitii in Consiliul Local pentru amenajare platforma transport electric si o vom face pe banii municipalitatii. Vreau ca pana in toamna sa avem platforma betonata si sa o punem la dispozitia TPL pentru proiectul european. Va fi undeva pe un tapsan in Burdujeni sat.

Ne luptam cu licitatiile si avem mari probleme cu realizarea lucrarilor in Suceava pe anumite strazi. Una dintre ele e Traian Taranu pentru reabilitare instalatii de apa. Sper ca lucrarea sa fie realizata cat mai repede ca sa ne putem apuca sa asfaltam macar primul tronson pe Traian Taranu.

Si anul acesta vom ramane pricipalul finantator al concursului Lira de Aur. As vrea sa facem o mini-filarmonica la Suceava pe sistemul fanfarei care exista.

Luni, pe 7 mai, la ora 11, voi semna infratirea cu Bethleem. Avem un acord de colaborare pe mai multe domenii. Sper sa fie de bun augur. E o onoare pentru noi.

Nu sunt multumit cum merg lucrarile la strada Vasile Bumbac din Suceava. Am avut discutii cu firma care lucreaza si trebuie terminat pana la finele lui iunie.

S-a dat un acord de principiu pentru introducerea de sensuri unice in Suceava. Sunt o serie de propuneri venite de la consilierii locali si pe 20 mai ne intalnim cu totii pentru a lua o decizie, care e una curajoasa. Eu ca primar mi-o asum. E luata hotararea de introducere de sensuri unice pe bulevardul principal din oras.

Noi dorim sa intram undeva la inceputul lui iulie cu sensurile unice. Intr-o luna de zile sa organizam sensurile unice ca la concediile din august sa fie.”


Intră acum și în grupul de