Cu alcoolul,la volan


Intră acum și în grupul de

Evenimentele rutiere cu consecințe grave produse în ultima perioadă, pe raza județului Suceava a determinat polițiștii de poliție rutieră din cadrul serviciului și formațiunilor din teritoriu, să desfășoare vineri seară, activități specifice în scopul depistării conducătorilor auto care conduc autovehicule, pe drumurile publice, după ce au consumat băuturi alcoolice. Astfel, au fost constatate 12 infracțiuni la regimul circulației, din care 11 conducere a unui autovehicul având o alcoolemie peste limita legală și una de conducere fără permis.

Potrivit IPJ Suceava, au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale, în valoare de 4.000 lei, din care 8 pentru conducere sub influența alcoolului. De asemenea au fost reținute 8 permise de conducere în vederea suspendării, toate pentru consum de alcool.

IPJ Suceava a exemplificat cu P. STELIAN, de 52 de ani, din Fălticeni, ce a condus pe DJ 209B pe raza localității Mălini autoturismul marca „Dacia 1310” având alcoolemie peste limita legală și L. FLORIN, de 29 de ani, din comuna Panaci județul Suceava, ce a condus pe DJ174 pe raza localității Dorna Arini, autoturismul marca „Dacia 1310”, având alcoolemie peste limita legală.

Acestora li s-au întocmit dosar penal ce urmează a fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de