„Zilele Școlii, la Cajvana”


Intră acum și în grupul de

Grupul Școlar și Grădinița cu Program Normal din Cajvana, sărbătorește în perioada 30 octombrie-1 noiembrie  „Zilele Școlii la Cajvana”, manifestare organizată în parteneriat cu Casa Corpului Didactic ”George Tofan”, Suceava, Asociația Educatorilor Suceveni, Primăria Orașului Cajvana, Casa de Cultură a Orașului Cajvana și Complexul Muzeal „Bucovina”,  sub coordonarea IȘJ Suceava.

Astfel, joi, 30 octombrie 2008, sub egida „Ziua Porților Deschise” va avea loc festivitatea de deschidere a manifestărilor la care vor fi prezenți reprezentanți ai partenerilor implicați în derularea acestui eveniment precum și personalități pentru care Școala Cajvana a reprezentat o temelie pentru afirmarea lor. Ziua de vineri, 31 octombrie 2008 este dedicată activităților de parteneriat Școală-Familie-Comunitate precum și competițiilor sportive. Programul va continua sâmbătă cu Simpozionul național „Armonie prin joc și cânt, port și cuvânt” cu tema „De la bunicii mei”.

În opinia organizatorilor, scopul acestei manifestări este redescoperirea  și promovarea valorilor strămoșești prin implicarea copiilor, cadrelor didactice, părinților în diverse activități  legate de tradițiile locale și naționale, având ca partener și moderator reprezentanți ai Muzeului de etnografie și folclor, Suceava”, precizează organizatorii.
 


Intră acum și în grupul de