Proiect internațional derulat de Grădinița din Pătrăuți alături de alte 5 grădinițe din străinătate


Intră acum și în grupul de

În parteneriat cu alte 5 grădinițe din Estonia, Irlanda de Nord, Anglia, Polonia și România, Grădinița cu Program Normal din Pătrăuți desfășoară proiectul european Comenius “Travelling Toys”.  Prima întâlnire din cadrul proiectului are loc chiar în această perioadă în comuna suceveană Pătrăuți, cu participarea a 15 cadre didactice din țările menționate. 

Proiectul face parte din Programul “Învățare pe tot parcursul vieții” și se adresează grădinițelor de stat și private, dar și membrilor comunității educaționale care își desfășoară activitatea în acest sector, elevilor, tuturor categoriilor de personal didactic, autorităților locale, asociaților de părinți sau ONG-urilor care activează în domeniu.  Este un proiect multilateral care urmărește îmbunătățirea managementului școlar și a metodelor pedagogice, precum și implicarea activă a preșcolarilor în activități specifice tematicii comune la nivel de parteneriat.

Coordonatorul internațional al  proiectului este educatoarea Marika Kissa din Estonia, iar la nivel local de Grațiela Mesteriu. Proiectul mai are ca parteneri locali Asociația Educatorilor Suceveni și Grădinița Arlechino Suceava.

 


Intră acum și în grupul de