Parchetul Tribunalului Suceava confirmă că face cercetări, dar „in rem”, în cazul bărbatului dispărut și care a fost găsit mort într-un beci în Marginea


Intră acum și în grupul de

Parchetul Tribunalului Suceava a confirmat, miercuri, că face cercetări în cazul decesului unui bărbat al cărui cadavru a fost descoperit, marți, într-un beci din comuna Marginea.

Potrivit unui comunicat al PT Suceava, în urma informațiilor vehiculate în spaţiul public privind cazul unui „bărbat dispărut, găsit mort într-un beci pe raza localităţii Marginea”, se confirmă faptul că la nivelul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava s-a constituit o cauză penală în vederea efectuării de cercetări cu privire la infracţiunea de omor, privind decesul unei persoane de sex masculin pe raza localităţii Marginea.

„În prezent se efectuează urmărire penală in rem, cu privire la faptă, pentru a se stabili circumstanţele în care a decedat victima, pentru identificarea eventualului autor al faptei şi pentru stabilirea existenţei răspunderii penale”, se arată în comunicat, precizându-se că nu pot fi furnizate alte informaţii referitoare la această cauză.

Totodată se menționează că acest caz este instrumentat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, împreună cu lucrători operativi din cadrul I.P.J. Suceava – Serviciul Investigaţii Criminale.

Cadavrul un bărbat de 37 de ani din Horodnic a fost găsit, marți, ascuns într-un beci din comuna Marginea, iar principalul suspect este un bărbat cu care acesta obișnuia să consume băuturi alcoolice și care este în prezent în închisoare pentru  tâlhărie.

 


Intră acum și în grupul de