Fotbal : Dorinel Munteanu a fost prezentat oficial


Intră acum și în grupul de

Fericit și amuzat de comportamentul noului său patron în fața camerelor de luat vederi, Dorinel Munteanu a fost prezentat, luni, oficial în funcția de antrenor principal al formației Steaua București. “Sunt bucuros pentru alegerea pe care am făcut-o. Aș vrea să vorbesc mai puțin eu și să las rezultatele să vorbească pentru mine. Am ales Steaua pentru că este o provocare și vreau să demonstrez că pot să antrenez Steaua. Îi mulțumesc și domnului Becali pentru această șansă”, a spus Dorinel Munteau, al cărui obiectiv este câștigarea campionatului sau clasarea pe locul doi și calificarea în grupele Ligii Campionilor.

El este de părere că Steaua nu este în criză, ci doar că “trece printr-un moment dificil”. “Totul se va rezolva foarte rapid. Avem un lot valoros, cu jucători cu experiență foarte mare care pot aduce rezultate”, a mai spus Dorinel, menționând și că Adrian Neaga va fi rechemat la prima echipă: “Eu vreau ca toți jucătorii să aibă șanse egale. Voi decide mai târziu cine pleacă și cine nu”.
De partea cealaltă, patronul Gigi Becali a făcut un apel la presă să termine cu comentarii referitoare la faptul că el face echipa, “pentru că nu e adevărat”. “Dorinel știe că lucrurile astea nu sunt adevărate, pentru că am mai lucrat cu el. Avem nevoie de liniște la echipă.

La televiziunile la care apar astfel de știri nu voi mai apărea și adio audiență, dacă nu mai apar eu”, a spus Becali.
Latifundiarul a adăugat că alegerea lui Dorinel a fost făcută după mai multe discuții cu “staff-ul tehnic și alți oameni care se pricep la fotbal”. Becali a mai spus și că Marius Lăcătuș ar fi vrut să revină la Steaua, după ce și-a dat demisia. “Lăcătuș a vorbit cu Virgil (n.r. Becali) și a zis că ar reveni. Eu și cu Marius fiind prieteni și eu i-am spus lui Marius, când mi-au zis băieții că ai plecat plângând din cabină, am vrut să te sun să revii. Au fost însă discuții între noi”, a declarat Becali.

 


Intră acum și în grupul de