„Dorinel nu va rezista mult la Steaua! Becali face mult rău Stelei!” TU CE CREZI?


Intră acum și în grupul de

Presa din Anglia a comentat numirea lui Dorinel Munteanu în funcția de antrenor principal al Stelei. Ediția online a The Guardian scrie că Munteanu va avea șanse mici să se impune în fața patronului Gigi Becali. Sursa mai sus citată informează că Munteanu este al noulea antrenor principal de când Becali este acționar majoritar al Stelei.

"Demisia lui Lăcătuș a fost un act nobil, dar se știa de unde vine presiunea. Dacă patronul nu avea o atitudine atât de ofensatoare, ar fi putut să fie un actor de pantomimă foarte bun. Cu siguranță are carismă și este ușor să-l vezi precum Richard al III-lea, dar ar fi primit și premiul pentru homofobul anului, după ce a aflat că Freddie Mercury a fost homosexual, iar din acel moment nu mai mai aud cântecele formației Queen pe Ghencea", se scrie în ediția online a The Guardian.

De asemenea, jurnaliștii de la The Guardian scriu și despre implicarea lui Gigi Becali în politică. "Becali este un lucru rău pentru Steaua, nu doar din cauza scandalului de corupția din acest an. Echipa s-a calificat de trei ori consecutiv în grupele Ligii Campionilor, dar a câștigat un singur meci din ultimele 15 disputate în această competiție. Banii proveniți de acolo păreau să întărească hegemonia clubului, dar în acel moment a apărut în campionat CFR Cluj. Se poate da vina pe Lăcătuș, Massimo Pedrezzini, Gheorghe Hagi, Olăroiu sau Oleg Protasov, dar vina o are omul care nu îi lasă să muncească", scrie sursa mai sus citată.


Intră acum și în grupul de