Un șofer din Boroaia care circula băut a acroșat mai multe mașini parcate pe strada Republicii din Fălticeni. El conducea o mașină radiată din circulație căreia i-a montat numerele altei mașini


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Boaroaia este cercetat pentru mai multe infracțiuni rutiere după ce, în noaptea de vineri spre sâmbătă, fiind băut la volanul unei mașini cu numerele de înmatriculare ale altui autoturism, a acroșat mai multe autoturisme parcate în Fălticeni.

Astfel, potrivit Poliției Județene Suceava, vineri la ora 23:41, Poliția municipiului Fălticeni a fost sesizată prin 112 că pe strada Republicii din localitate un autoturism a acroșat mai multe vehicule parcate.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit  că,  în timp ce conducea autoturismul pe strada Republicii din municipiul Fălticeni, un bărbat de 47 de ani, din comuna Boroaia, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a acroșat două autoturisme parcate.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că autoturismul condus de bărbatul de 47 de ani, este neînmatriculat, fiind radiat din circulație, iar numărul de înmatriculare aparține unui alt autoturism.

În acest caz s-a deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul neînmatriculat”, „conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.(N.B.)


Intră acum și în grupul de