Un „piroman” a incendiat o vulcanizare din Stroiești


Intră acum și în grupul de

Prin Apelul de Urgență 112, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Bucovina” Suceava a fost anunțat la primele ore ale dimineții de miercuri, de izbucnirea unui incendiu la o vulcanizare din localitatea suceveană Stroiești. Astfel, Detașamentul de Pompieri Suceava împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Stroiești au intervenit, la ora 03:46 cu două autospeciale pentru localizarea și stingerea unui incendiu izbucnit la un atelier de vulcanizare ce aparține lui Gheorghe M., din localitatea Stroiești.

La sosirea gărzii de intervenție ardeau cauciucuri din interiorul și exteriorul atelierului, izolația exterioară a clădirii și mobilier, incendiul fiind lichidat la ora 06.20.

Focul a distrus 60 de anvelope uzate, izolația exterioară a atelierului pe o suprafață de cca. 24 mp și mobilierul din interiorul acestuia- un pat și un birou, pagubele fiind estimate, la prima vedere, la 3.000 lei.

Din primele cercetări, incendiul a izbucnit din cauza folosirii intenționate a sursei de aprindere, respectiv flacără, pentru a genera incendiul, de către o persoană necunoscută. Pompierii au salvat clădirea atelierului, în valoare de cca 3.000 lei.

 


Intră acum și în grupul de