Apel al PD-L Suceava, către toate partidele, pentru o campanie curată – comunicat de presă


Intră acum și în grupul de

Partidul Democrat Liberal face un apel către toate partidele la o campanie decentă și dezbateri pe proiecte și idei.
Actualele alegeri, axate pe votul uninominal, trebuie să însemne cu adevărat și startul spre reforma clasei politice românești. Partidele politice au obligația de a nu compromite ideea, spiritul votului uninominal. Cetățenii doresc să aleagă acel candidat care să le reprezinte cel mai bine interesele.
Partidul Democrat Liberal are un Program de Guvernare construit pe idei, propuneri și măsuri care țintesc să edifice obiectivului fundamental al României: atingerea standardului de viață european.
Partidul Democrat Liberal consideră că România are nevoie de o bună guvernare. Buna guvernare poate fi oferită numai de către un partid serios, puternic. Partidul Democrat Liberal este pregătit să dea României o guvernare bazată pe alt mod de a face politică și administrație.

Pe această cale dorim să transmitem tuturor candidaților de la toate partidele că PD-L Suceava este pregătit să participe la dezbateri concrete, axate pe nevoile fiecărui cetățean și ale comunității.
În această campanie electorală contracandidații noștri nu se mai pot camufla pe liste și le cerem să participe la dezbateri față-în -față, publice și la vedere, în care arbitru să fie electoratul.
Acum, la debut de campanie electorală, ne exprimăm convingerea că toate partidele nu vor ezita să răspundă apelului nostru.

Biroul de presă al PD-L Suceava
 


Intră acum și în grupul de