Băut și fără permis de conducere, un mopedist a intrat într-un autoturism


Intră acum și în grupul de

Un sucevean în vârstă de 33 de ani a ajuns la spital, în urma ciocnirii dintre mopedul, pe care îl conducea sub înfluența alcoolului și fără a poseda permis de conducere, și un autoturism. Potrivit IPJ Suceava, miercuri după-amiază, în jurul orei 16.30, pe B-dul. Sofia Vicoveanca din municipiul Suceava, numitul D AURELIAN de 33 ani din comuna Verești, în timp ce conducea mopedul marca „Honda”, datorită nepăstrării distanței față de autoturismul din fața sa, a intrat în coliziune cu autovehiculul marca „Vw Touareg”, condus regulamentar de numitul C. GAVRIL de 42 ani din municipiul Rădăuți.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a lui D. AURELIAN, care fiind transportat la spital i s-a stabilit diagnosticul: „contuzie umăr drept și plagă escoriată regiune zigomatică dreapta”, necesitând pentru vindecare circa 10-15 zile de îngrijiri medicale. Acesta a declarat că purta cască de protecție, nu deține atestat și nici nu posedă permis de conducere.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul victimei, după care li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 


Intră acum și în grupul de