A băgat căruța în gard și a avariat și două autoturisme


Intră acum și în grupul de

Un sucevean, împreună cu concubina și fetița lor în vârstă de 2 ani, au trecut prin clipe de spaimă, după ce calul, care tracta căruța în care se aflau cei trei, s-a speriat de zgomotul unui camion și i-a trântit într-un gard, după care a mai avariat două autoturisme. Potrivit IPJ Suceava,  miercuri după-amiază, în jurul orei 17.30, pe strada Cuza Vodă din municipiul Suceava, numitul M. LEON de 35 ani localnic, conducea atelajul hipo proprietate personală, în atelaj aflându-se concubina sa I. NICULINA și fiica lor minoră M.D. de 2 ani. În urma unui zgomot produs de un camion, calul s-a speriat și a tractat atelajul hipo lovindu-se de un gard. Proprietarul a coborât pentru a stăpâni calul, moment în care acesta a pornit iar, îndreptându-se pe strada 22 Decembrie, iar în timpul deplasării au fost avariate două autoturisme, care erau parcate pe strada Cuza Vodă.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a minorei M.D., care fiind transportată la spital i s-a stabilit diagnosticul: „plagă excoriată, regiune zigomatică partea dreaptă”, necesitând pentru vindecare  circa 2-4 zile de îngrijiri medicale.

Conducătorul atelajului hipo a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 


Intră acum și în grupul de