„Jucătorii Stelei din ’80 erau ‘Titani’, ăștia de acum sunt niște musculițe!”


Intră acum și în grupul de

Adrian Porumboiu a elogiat echipa Stelei din anii `80 și spune că deși dinamoviștii aveau arbitrajul de partea lor, echipa din Ghencea era prea puternică pentru a fi învinsă.

Finanțatorul Vasluiului îi laudă pe toți componenții echipei lui Ienei, pe care îi consideră adevărați eroi și face o comparație hilară între ei și actualii jucători.

"Steaua anilor `80 era o mare echipă, chiar dacă Dinamo avea 10 cooperative nu avea cum să-i oprească. Echipa din Ghencea era incombarabil mai bună. Erau super valoroși, jucau un fotbal aparte, un fotbal special. Nu întâmplător au obținut performanțe europene. Vă spun cinstit, nici azi nu sunt echipe care să practice un astfel de fotbal, în viteză. Avea fotbaliști de mare valoare, au adus toată crema din țară. N-a avut România un mijlocaș ca Tudorel Stoica. Toți erau excepționali, erau adevărați `Titani`, ăștia de acum sunt musculițe în comparație cu ei", a spus Porumboiu în exclusivitate pentru www.prosport.ro

Revenind la duelul de sâmbătă, patronul moldovenilor recunoaște cu umor că rezultatul pe care îl așteaptă este înfrângerea…ambelor echipe. Indiferent de rezultatul meciului din week-end, Porumboiu crede că titlul nu este jucat, dar admite că o victorie a Stelei ar fi benefică: "Am jucat cu ambele echipe, dar nu pot să spun care mi s-a părut mai bună. Dinamo trebuia să piardă cu 3,4-0 cu noi. După câtă baftă a avut, ar fi trebuit să joace la Loto. În meciul de sâmbătă îmi doresc ca ambele echipe să piardă. Din păcate nu se poate întâmpla asta, așa că mai interesant pentru campionat ar fi ca Steaua să se impună. Oricum, chiar dacă Dinamo obține victoria, campionatul nu este jucat. Va fi interesant să urmăresc doi foști tehnicieni ai Vasluiului într-un duel Dinamo-Steaua"


Intră acum și în grupul de