Au rămas doar 14 : Accidentările și suspendările de miercuri au adus lotul Cetății la “cota de avarie”


Intră acum și în grupul de

Marian Pană și-a numărat pierderile după “bătălia” de miercuri cu Ceahlăul și va pleca la Tulcea cu singurii 14 fotbaliști rămași “în viață”.
Prestația antrenorului Marius Bocăneală i-a scos din calcul pe Martin, Celpan și Cotolan, care au primit, fiecare, cartonașul roșu. Măcelul “fluierașului” din teren a fost susținut după meci și de observatorul Vali Ioniță,  care le-a ridicat carnetele de jucător lui Bolohan și Pavel. Aceștia din urmă riscă o suspendare de minim doi ani din activitatea sportivă, pentru că l-au lovit pe arbitrul gălățean. Asupra lor se va pronunța, însă, săptămâna viitoare,  Comisia de disciplină a FRF.

Portarul Rohețki nu va pleca nici el în deltă, fiind suspendat pentru o etapă pentru că a acumulat 4 cartonașe galbene. Sunt în continuare accidentați Ungureanu, Bernard și Bukvic și cu probleme medicale Homneac, Streinu și Stănescu, dar Pană speră ca, totuși, să-i poată folosi vineri pe aceștia din urmă, pentru că, fără ei, lotul Cetății Suceava s-ar află  dincolo de “cota de avarie”.


Intră acum și în grupul de