S-au oprit cu mașina în copac


Intră acum și în grupul de

     Datorită vitezei și a lipsei de experiență, o tânără din municipiul Suceava a intrat cu mașina într-un copac aflat pe marginea carosabilului. Potrivit IPJ Suceava, joi, după- amiază, în jurul orei 17.50, pe strada Mitocului din municipiul Suceava, B. SIMONA de 18 ani din localitate, în timp ce conducea autoturismul marca „Opel Vectra”, datorită vitezei și lipsei de experiență a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea drumului.

În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto, care necesită pentru vindecare cca 10 – 15 de zile de îngrijiri medicale . Aceasta purta centura de siguranță, a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Un accident asemănător a avut loc vineri, la primele ore ale dimineții, când un bătrân s-a izbit cu mașina în alt copac de pe marginea drumului, datorită oboselii și a faptului că nu a adaptat viteza pe un carosabil umed. Potrivit IPJ Suceava,  vineri dimineață, în jurul orei 03.25, în afara municipiului Rădăuți pe D.N. 2 H, T. IOAN de 63 ani din municipiul Suceava, în timp ce conducea autoturismul marca „Ford Sierra”, datorită oboselii și a faptului că nu a adaptat viteza pe un carosabil umed, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea drumului

În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto, care necesită pentru vindecare cca 15-20 de zile de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto purta centura de siguranță, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 


Intră acum și în grupul de