Vatra Dornei are o stație de transformare electrică modernizată


Intră acum și în grupul de

După efectuarea lucrărilor de modernizare executate la stația de transformare 110/20 kilovolți Vatra Dornei, aceasta a fost pusă în funcțiune vineri. Departamentul Comunicare E.On Moldova Distribuție ține să precizeze că pentru clienții companiei, finalitatea acestor lucrări este creșterea siguranței în alimentare și reducerea numărului și duratei întreruperilor în alimentarea cu energie electrică, iar pentru angajații care deservesc aceste instalații, noile echipamente oferă un grad crescut de siguranță în exploatare.
 
Noile echipamente sunt de ultima generație, la nivelul celor utilizate în stațiile de transformare pe plan mondial, cu grad înalt de fiabilitate -practic nu necesită revizii programate. Releele clasice au fost înlocuite cu terminale numerice, cu posibilitatea de fi integrate într-un sistem automat de conducere la nivelul E.ON Moldova Distribuție.
 
Această stație de transformare constituie un nod energetic important pentru alimentarea cu energie electrică a consumatorilor casnici și industriali din  zona Vatra Dornei.
 
“Investiția, în valoare de 350.000 lei face parte din planul de modernizare a rețelelor de distribuție derulat de E.ON Moldova Distribuție, cu finalitate în creșterea calității serviciilor oferite și implicit a nivelului de satisfacție a clienților noștri”, declară Cătălin Drăgoi, Director General E.ON Moldova Distribuție.
 
 


Intră acum și în grupul de