Șoferi din Suceava au participat la marșul motorizat spre București pentru Autostrada A 7 Suceava-București și Autostrada A 8 Iași-Tg Mureș. Protestatarii nu au fost lăsați să ajungă cu mașinile în fața Guvernului, în Piața Victoriei


Intră acum și în grupul de

Peste o mie de şoferi din județe din Moldova care au participat la marșul motorizat pentru ca această regiune să beneficieze de autostrăzi au ajuns sâmbătă seara în centrul Capitalei.

Protestatarii n-au fost lăsaţi de forţele de ordine să pătrundă în Piaţa Victorie şi, potrivit Realitatea TV, au avut loc câteva incidente minore.

Scopul marșul de protest este obligarea factorilor responsabili de dezvoltarea infrastructurii rutiere să-și asume măsuri concrete, transparente și reale pentru demararea lucrărilor de construire a autostrăzilor din Moldova, a autostrăzii A 8, Ungheni – Iași – Târgu Mureș precum și a autostrăzii A 7, Suceava – Bacău – București.

Acţiunea de protest a fost iniţiată de două asociaţii civice din Iaşi de unde au plecat coloane de maşini care s-au unit cu alte coloane de mașini plecate din celelalte județe ale Moldovei.

La acțiune au participat și numeroși suceveni cu diverse autovehicule.

Protestatarii au dorit să meargă cu autoturismele în fața Guvernului, în Piața Victoriei, dar au fost împiedicați de jandarmi pentru că nu fusese emisă o autorizație pentru acest protest.

sursa foto Facebook

 


Intră acum și în grupul de