Flutur mătură pe jos cu PNL-iștii social-democrați


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele PD-L, Gheorghe Flutur, liderul organizaței județene Suceava a partidului a spus la Piatra Neamț, la finele săptămânii trecute, la lansarea candidaților partidului că guvernarea PSD – PNL „a scos România la mezat” și și-a exprimat speranța că la 30 noiembrie „Brătienii lui Cozmâncă” vor părăsi puterea. „Moldova a făcut-o spre dreapta, iar stânga este corupție, sărăcie, emigrare, subdezvoltare. Nu cu stânga se combate sărăcia”, a spus răspicat Gheorghe Flutur.

El a mai anunțat că în data de 30 noiembrie se împlinesc 600 de zile de guvernare PNL-PSD, „o guvernare pe furiș”. „Cu o ștampilă putem întrerupe contractele încheiate pe șest”, a explicat Gheorghe Flutur care consideră că România nu are nevoie de un prim-ministru ca Mircea Geoană, lansator de cosmonauți, ori de un manechin la Palatul Victoria.
„PD-L are soluții, nu are probleme”, a conchis Flutur. PD-L a lansat la Piatra Neamț și imnul de campanie al partidului, intitulat „România, trezește-te!”, cântat de trupa Morometzii.
 


Intră acum și în grupul de