PD-L Suceava, în polle-position pe buletinele de vot


Intră acum și în grupul de

  Soarta a făcut ca PD-L Suceava sa fie desemnat să ocupe primul loc pe buletinele de vot din colegiile electorale din circumscripția județeană Suceava. Potrivit rezultatelor tragerii la sorți organizate, sâmbătă, conform legii, la Biroul Electoral Județean Suceava, PD-L va fi primul partid pe care cei cu drept de vot din județul Suceava îl vor vedea atunci când vor deschide buletinele de vot în ziua de 30 noiembrie.

În urma tragerii la sorți, s-a stabilit ordinea pe buletinele de vot pentru candidații partidelor politice, alianțelor electorale, reprezentanților minorităților naționale și candidatului independent, înscriși în colegiile electorale din județul Suceava. Astfel, candidații PD-L vor fi pe prima poziție, urmați de cei ai Alianței PSD+PC, UDMR, PNL, PRM, PNG-CD, Alianța Partidul Verde Ecologist. În continuare, pe buletinele de vot vor fi înscriși cei 18 candidați ai minorităților naționale, iar pe poziția 26, în Colegiul electoral 2 va figura și candidatul independent Ionel Butnariu.

    În județul Suceava au depus liste complete, de 14 candidați, pentru cele zece colegii de deputați și patru de senator, PD-L, PSD+PC, PNL, PNG-CD și PRM. UDMR are înscriși în circumscripția Suceava doar 13 candidați, iar Alianța Partidul Verde Ecologist are doar doi candidați. De remarcat ar mai fi că doi dintre candidații minorităților naționale, Mircea Grosaru din partea Asociației Italienilor din România și Ghervazen Longher, din partea Uniunii Polonezilor din România, sunt din județul Suceava.
 


Intră acum și în grupul de