Patru vieți curmate pe loc, într-un accident la Dornești


Intră acum și în grupul de










Patru tineri și-au pierdut viața duminică seară, într-un grav accident de circulație. Polițiștii suceveni ne-au precizat că duminică, la ora 22.24, pe DN 17 A în interiorul comunei Dornești, O. COSTEL, în vârstă de 28 ani localnic, în timp ce conducea autoturismul marca „Ford Mondeo” înmatriculat în Franța, datorită vitezei și a ceții dense, la intrarea pe pasarela care traversează râul Suceava, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a intrat în derapaj, apoi în capătul de beton al podului, după care s-a răsturnat de la o distanță de aproximativ 5m într-o râpă aflată între podul rutier și cel feroviar.

În accident au decedat conducătorul auto și pasagerii G. CIPRIAN, în vârstă de 18 ani, P. MARIUS, în vârstă de 18 ani, G. ADRIAN, în vârstă de 35 ani. Ca prin urechile acului a scăpat C. ONUȚ, în vârstă de 21 ani, necesitând pentru vindecare circa 10 zile îngrijiri medicale. Toți pasagerii aveau domiciliul pe raza comunei Dornești.  

Imediat după producerea accidentului la fața locului a ajuns Detașamentul de Pompieri Rădăuți, care a intervenit cu un echipaj de descarcerare și un modul SIAMUD. La sosirea echipajului la locul intervenției au fost găsite 4 persoane încarcerate, iar o a cincea persoană se afla în afara autoturismului. După cele relatate de martori, autoturismul marca Ford Mondeo, aparținând lui Adrian G., venea dinspre Rădăuți și, la trecerea peste calea ferată aflată înaintea unui pod, mașina a intrat în tangaj, șoferul pierzând controlul asupra volanului. Autoturismul a trecut prin parapet, căzând în gol, în partea dreaptă a podului, fiind distrus în proporție de 90%.

Intervenția s-a încheiat la orele 02.15.


Intră acum și în grupul de