Alegeri 2008 : Ovidiu Donțu pune la bătaie proiectele sale


Intră acum și în grupul de

Candidatul PSD Suceava pentru Camera Deputaților pe colegiul Suceava, Ovidiu Donțu, a anunțat luni că a trecut deja de bariera celor 10.000 de semnături pentru susținerea proiectului său de „reînființare a unei noi zone industriale” în municipiul reședință de județ.

Donțu a spus într-o conferință de presă că este extrem de încântat de impactul pe care proiectul său l-a avut în rândul sucevenilor și mai ales de sprijinul primit. „Mă simt legitimat să mă bat pentru acest proiect până la realizarea lui”, a declarat Ovidiu Donțu, care speră că Suceava va avea din nou o zonă industrială, care să creeze multe locuri de muncă și să dea „plus-valoare orașului”. El a amintit faptul că printre cei care au semnat proiectul se numără consilierii locali ai PSD și PNL, cei județeni ai PSD și o serie de medici, printre care i-a nominalizat pe Mihai Crețeanu (medic cardiolog) și Ștefan Pușcașu (chirurg).

„Alături de cele 10.000 de semnături, acest proiect capătă o anumită forță”, a spus Donțu, care a ținut să adauge faptul că pe agenda sa se mai află alte patru proiecte importante pe care le va susține. Este vorba despre energia termică la prețul de doar 45 de euro, un lucru „pe care l-am studiat și care este realizabil”, legea indexării automate a pensiilor cu rata inflației, legea tichetelor de vacanță pentru salariați și o nouă lege a sponsorizării în domeniul culturii, deoarece „practic, cu actuala lege nu există facilități dedecutibile în acest domeniu”.

 


Intră acum și în grupul de