Fotbal, Liga a II-a : Mici, mici, mici!


Intră acum și în grupul de




Delta Tulcea – Cetatea Suceava       1 – 0 (0 – 0)



Cetatea Suceava punctează serios în Seria I a Ligii a II-a. Nu la numărul punctelor strânse, ci la numărul înfrângerilor. La Tulcea, elevii lui Pană au bifat al nouălea insucces din acest tur de campionat. Cu o echipă mai mult improvizată, după suspendările din meciul cu Ceahlăul și accidentările mai vechi, Cetatea nu a putut face mare lucru.

Delta Tulcea a dominat jocul de la un capăt la altul și a reușit golul victoriei în minutul 64, prin Pantelie, care a fructificat cu capul, din 7 metri, o centrare bună a lui Nkongue, jucător care intrase pe teren cu două minute mai devreme.

Cetatea nu a strălucit deloc nici până la primirea golul, nici după, gazdele fiind la timona întâlnirii. Abia reveniți din eșalonul al treilea, sucevenii se îndreaptă cu pași mari spre același fotbal. Mic. 

Au evoluat formațiile:

Delta Tulcea: Olteanu – Mățel, Grigorov, Lucan, Larie – Crețu, Coconașu, Anton, Horovei (V. Crețu 89) – Pantelie, Nanu (Nkongue). Antrenor: Constantin Gache

Cetatea Suceava: Gh. Viorel – Nicolau, Streinu, Breniuc (Duman 70), Homneac (Buhuși 50) – Colban, Onciu, Cojenel, Negru – Guriță, Știubei. Antrenor: Marian Pană.

 






Seria a II-a

 

CSM Râmnicu Vâlcea a făcut instrucție cu CFR Timișoara

 

CSM Râmnicu Vâlcea a zdrobit CFR Timișoara, în etapa a XIII-a a Ligii a II-a, învingând în deplasare cu scorul de 6-1. Profitând și de egalul dintre Mureșul Deva și UTA Arad, scor 0-0, vâlcenii au urcat astfel pe locul trei în clasamentul Seriei a II-a. La vârf, liderul dinaintea etapei, FCM Târgu Mureș, a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat pe propriul teren cu ACU Arad și a cedat astfel prima poziție în clasament celor de la Apulum Alba Iulia, care s-au impus cu 2-0 în deplasarea de la Dacia Mioveni.

 


Intră acum și în grupul de