Fotbal : Kapetanos nu mai este de vânzare


Intră acum și în grupul de




Pantelis Kapetanos a fost cel mai bun om al Stelei în derbiul cu Dinamo din Ștefan cel Mare. Atacantul grec a înscris golul echipei din Ghencea și a avut o evoluție foarte bună, astfel că sunt șanse foarte mari ca jucătorul să nu mai plece în iarnă de la Steaua.

“Kapetanos nu e atacant adevărat, va pleca la iarna. Se lovește mingea de el. Nu cred că are capacitatea să ne impresioneze”, spunea Becali, în urmă cu câteva săptămâni.

Se pare că vorbele lui Gigi Becali l-au mobilizat și mai mult pe Kapetanos. Atacantul a salvat Steaua de la rușine în meciul cu CS Otopeni, când a egalat în prelungirile meciului. Kapetanos a reușit apoi un joc excelent în derbiul cu Dinamo și va avea de acum și susținerea fanilor. Grecul a deschis scorul în minutul 8 și a mai fost aproape de un gol în prima repriză, însă șutul său a lovit bara.

Dorinel Munteanu a fost mulțumit de evoluția lui Kapetanos și se gândește să-l titularizeze și în meciurile următoare. Gigi Becali nu mai are acum de gând să-l vândă pe Kapetanos la iarnă, mai ales că Mirel Rădoi (omul cu care patronul Stelei se sfătuiește în privința lotului) are o părere foarte bună despre vârful grec. “Am pierdut două puncte cu Dinamo, dar am câștigat un jucător: Kapetanos”, a spus Ogăraru după derbiul din “Groapă”.

Kapetanos este și el încântat de susținerea colegilor, astfel că atacantul își dorește să rămână în Ghencea și anul viitor. De menționat că Pantelis Kapetanos a fost încurajat de colegii de echipă chiar și în momentele mai puțin bune ale sale, când jucătorul Stelei era criticat de Gigi Becali.

 


Intră acum și în grupul de