Fotbal : Chivorchian vede Timișoara favorită în disputa cu Dinamo


Intră acum și în grupul de










Președintele lui FC Timișoara, Gheorghe Chivorchian, pregătește terenul, la început de săptămână, pentru meciul de sâmbătă cu Dinamo. „Jucăm sâmbătă cu echipa de pe locul doi, liderul e aici, suntem noi! Este un derbi și sperăm ca după acest joc să mărim distanța față de formațiile cu care suntem în competiție. Dinamo este o echipă cu jucători valoroși, de națională, și un antrenor bun, dar părerea mea e că echipa care merită primul loc și care a și probat-o prin joc este FC Timișoara”, a spus Chivorchian. Conducătorul i-a criticat puțin și pe jucători după meciul cu Oțelul, considerând că după ce au deschis scorul, elevii lui Dușan Uhrin jr. s-au relaxat prematur.


 

„Va trebui ca de acum încolo, după ce deschidem scorul, să gestionăm mai bine astfel de avantaje. Dar, așa cum am anticipat, a fost un meci greu la Galați, în care am avut unele momente în care am dominat, dar și ei în a doua repriză, în care Costel Pantilimon ne-a salvat de la primirea golului trei, situație care ar fi fost foarte de greu de recuperat”, consideră actualul șef al lui Poli.

Același Gheorghe Chivorchian a specificat că așteaptă ca și autoritățile locale, care au virat o sumă importantă de bani zilele trecute, dar și Ovidiu Tender, să se țină de cuvânt și să nu întârzie prea mult cu plățile, deoarece trebuie achitate anumite datorii urgent.


„Domnii Iancu și Tender au avut o discuție în care s-a ajuns la o înțelegere prin care lunar să fie alocată o anumită sumă clubului, pentru bunul mers al acestuia. Deocamdată, sunt în întârziere. Sper ca în cursul zilei de azi sau mâine cel târziu să pot avea o discuție cu reprezentanții domnului Tender deoarece nu aș dori să ajungem într-o situație grea, prin care clubul să nu își poată continua activitatea”, a mai spus Gheorghe Chivorchian.

 


Intră acum și în grupul de