Flutur vrea să realizeze drumuri pentru căruțe și utilaje agricole


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat, marți, într-o conferință de presă, că intenționează să realizeze un program de înființare a drumurilor pentru căruțe și utilaje agricole și că va convoca primarii din județ pentru a discuta despre modalitățile de execuție a acestora, astfel încât să nu se intersecteze cu rutele drumurilor modernizate.  „Va trebui să găsim soluții de finanțare pentru aceste drumuri care să fie paralele cu drumurile modernizate”, a spus Flutur.

Șeful deliberativului județean sucevean a arătat că traseele pentru variantele de drum pentru căruțe pot fi așa-zisele drumuri ale hoților, pe care circulau camioane sau căruțe cu lemne fără acte legale. „În județul Suceava există și drumul hoților și ar trebui ca acest drum să fie omologat pentru oameni cinstiți”, a declarat Flutur. El a subliniat că trebuie să fie găsite soluții pentru circulația căruțelor, tractoarelor și utilajelor agricole, astfel încât circulația rutieră pe principalele drumuri naționale din județ să se desfășoare în condiții de siguranță mai mare.

Președintele CJ suceava a arătat că, în primă fază, trebuie realizate drumurile pentru căruțe paralele cu traseul E 576, care este modernizat în prezent, fiind deja recepționat un tronson de 40 de kilometri, iar până la sfârșitul lunii noiembrie va fi recepționat și tronsonul Suceava-Gura Humorului.
 

 


Intră acum și în grupul de