A susținut că nu a suferit nicio leziune în urma unui accident, dar apoi s-a prezentat la medic


Intră acum și în grupul de

O suceveancă, în vârstă de 56 de ani, a fost adusă marți, în jurul orelor 14.25, cu ambulanța la Spitalul Județean „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, prezentând diagnosticul „entorsă genunchi stâng” și necesitând pentru vindecare circa 20-25 zile îngrijiri medicale. Femeia a afirmat că a fost victima unui accident rutier.

Cu ocazia cercetărilor, R. ELENA a declarat că în timp ce se deplasa pe trotuarul de pe strada Ana Ipătescu, ajungând la intersecția cu strada Ștefan Dracinschi, s-a angajat în traversarea străzii prin fața unui autoturism marca „Ford Fiesta”, care era oprit pentru a acorda prioritate autoturismelor care rulau pe strada Ana Ipătescu, iar la un moment dat autoturismul a pornit, acroșând-o și proiectând-o pe carosabil.

După impact, conducătorul auto a coborât pentru a vedea starea victimei și întrucât aceasta i-a declarat că nu a suferit nici o leziune, și-a continuat deplasarea. Ulterior R. ELENA s-a deplasat la un cabinet medical și întrucât acuza dureri la genunchi, a apelat „SNUAU” 112, fiind transportată la spital.

Cercetările sunt continuate în vederea identificării autorului, urmând ca după stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii accidentului, să se dispună procedural.

 


Intră acum și în grupul de