Grav accident în zona Ratoș pe DN 2: O fată de 18 ani a murit, iar un tânăr de 19 ani a fost grav rănit după un impact între autoturismul în care se aflau și un TIR


Intră acum și în grupul de

O fată de 18 ani a murit, iar un tânăr de 19 ani a fost grav rănit, marți seara, după un impact între autoturismul în care cei doi se aflau și un TIR pe DN2 în zona Ratoș.

Autoturismul în care cei doi se aflau ar fi fost lovit în spate de un autocar și proiectat pe contrasens unde a fost lovit de un TIR.

 

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, slt. Alin Găleată, a declarat pentru News Bucovina că, în urma acestui accident, cei doi tineri au rămas încarcerați fiind extrași, inconștienți din autoturism de echipele de salvare.

Tânărul a fost transportat la UPU Suceava cu semne vitale, iar tânăra a fost resuscitată la fața locului, dar după manevre îndelungate de resuscitare acestea au rămas fără răspuns și s-a declarat decesul.

La acest incident au intervenit pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD TIM, cu sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava și o ambulanță SMURD B2.

Poliția face cercetări la fața locului pentru stabilirea cauzelor care au condus la acest accident în care a fost implicat și un autocar în care se aflau pasageri, dar care nu au suferit răni.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române  pe DN 2, la kilometrul 473, între localităţile Siret şi Bălcăuţi, judeţul Suceava, a avut loc un eveniment rutier, în care au fost implicate un autoturism, un autocar şi un autocamion.

Sursa citată precizează că șoferul autoturismului nu a păstrat distanţa corespunzătoare şi a intrat în coliziune din spate cu autocarul, care din impact a pătruns pe contrasens, unde a lovit frontal autocamionul care circula regulamentar.

Circulaţia rutieră a fost oprită pe ambele sensuri de mers, însă valorile de trafic erau scăzute la ora respectivă.

(N.B.)


Intră acum și în grupul de