Viceprimarul Lucian Harșovschi: Continuăm reabilitarea parcărilor din oraș. În 2017 s-au creat peste 500 de noi locuri de parcare în municipiu, dar anul acesta nu putem face niciun alt loc nou din cauza opoziției PSD.


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, susține că în primele șapte luni ale anului trecut în municipiul Suceava s-au creat peste 500 de locuri noi de parcare în municipiu, dar în acest an, din cauza opoziției PSD la proiectul privind parcările de reședință nu se va putea crea niciun loc nou de parcare.

„În primele 7 luni ale anului 2017, în municipiul Suceava s-au creat 517 noi locuri de parcare. Anul acesta, din pricina celor de la PSD, care se tot opun proiectului de construire a  circa 5000 de noi locuri de parcare, nu vom putea face niciun alt loc nou”, susține Lucian Harșovschi.

El a adăugat că, în schimb, sunt reabilitate parcările existente și, așa cum au solicitat sucevenii din zonă primarului Ion Lungu, la dezbaterea bugetului în cartiere, se finalizează lucrările de modernizare a parcării de lângă Catedrala ortodoxă, în așa numitul parc MPO.

În această parcare sunt amenajate 77 de locuri de parcare pe o suprafață totală de 1620 de mp.

Pentru modernizare au fost folosite borduri mari- 360ml, borduri mici – 128ml, preluări denivelări binder (BAD)- 47t și uzură(BAD16).

Viceprimarul Lucian Harșovschi speră că poate liderului organizației municipale PSD Suceava, Dan Ioan Cușnir, care se opune la tot și la toate,  „îi vine mintea la cap”  și le va permite consilierilor locali PSD să voteze proiectul de hotărâre cu parcările de reședință.

El a parodiat sloganul lui Cușnir, din „Totul pentru Suceava!” în „PSD – Totul pentru ei, nimic pentru Suceava!”(T.B.)

 


Intră acum și în grupul de