Fotbal, Liga a II-a : Pană îndeamnă la liniște înaintea meciului cu Chiajna


Intră acum și în grupul de

Marian Pană s-a prezentat foarte liniștit la conferința de presă de ieri, tehnicianul Cetății dorind să transmită aceeași stare și jucătorilor pe care îi antrenează. Înaintea meciului cu Concordia Chiajna, un veritabil derbi pentru evitarea retrogradării, abtrenorul „galben-albaștrilor” își dorește ca elevii săi să se concentreze doar asupra jocului. Cât privește etapa de suspendare primită miercuri, la Comidia de Disciplină, etapă care se adaugă celor 21 deja existente, Pană a spus că “am discutat cu Mircea Rădulescu, care mi-a spus că ar fi trebuit să merg la București la Comisia de Disciplină dar eu i-am explicat dinainte că nu pot lăsa echipa, mai ales că nu am un antrenor secund. Eu nu o să mai vorbesc nimic decât ceea ce este legat strict de echipă și de meseria mea de antrenor.

Așa am fost sfătuit și așa o să fac și probabil că va fi mult mai bine atât pentru mine cât și pentru echipa pe care o antrenez. Eu încă mai sper că la iarnă îmi va fi redusă o parte din etapele de suspendare pe care le-am primit”. 
În ceea ce privește confruntarea de sâmbătă, cu Concordia Chiajna, tehnicianul Cetății crede că echipa sa are nevoie neaparat de cele trei puncte. „Noi trebuie să ne concentrăm toate resursele asupra meciului cu Concordia Chiajna, pentru este un joc extrem de importnat. Trebuie să ne asigurăm liniștea pentru perioada de iarnă și asta înseamnă că avem nevoie de cele trei puncte din jocul de sâmbătă și încă trei din cele două deplasări de Petrolul și Botoșani. Adversarii noștri de sâmbătă au început mai slab campionatul dar în ultimele patru etape au obținut rezultate foarte bune. Trebuie să fin atenți la Ungureanu și Diniță, care mi se par cei mai periculoși jucători de la ei. Spun asta pentru că aceși doi jucători au marcat cele mai multe goluri în ultimul timp.

Îl cunosc foarte bine pe primarul de la Chiajna și sunt convins că are ambiții foarte mari cu această echipă. Poate în acest sezon a luat puțin mâna de pe echipă dar cu siguranță nu este o echipă care să retrograze mai ales că anul trecut au ratat promovarea în Liga I la mustață”, a declarat Pană.
În ceea ce-l privește pe fostul jucător al Cetății Suceava, Ionuț Danteș, tehnicianul Cetății a spus că „nu vom lua măsuri speciale față de el, chiar dacă va dori să demonstreze că este un jucător cu potențial”.
 


Intră acum și în grupul de