Alegeri parlamentare 2008 : Donțu își susține proiectul „O nouă zonă industrială”

Candidatul PSD pentru funcția de deputat în Colegiul Suceava I, Ovidiu Donțu, și-a lansat, joi, candidatura în cartierul sucevean Ițcani. Însoțit  de  consilierii locali ai PSD și de domnul consilier județean, dr. Mihai Crețeanu, Ovidiu Donțu a intrat în contact direct cu cetățenii din acest cartier pentru a-și prezenta proiectele. În urma discuțiilor purtate cu aceștia s-au ridicat o serie de probleme dintre care cele mai urgente ar fi :  crearea de  noi locuri de muncă și marirea pensiilor mici pâna la valoarea costului minim de consum.

Candidatul la funcția de deputat în colegiul Suceava I (municipiul Suceava fără cartierul Burdujeni), Ovidiu Donțu, a abordat punctual fiecare solicitare a cetățenilor subliniind faptul că se va bate in continuare pentru proiectul său ,,O nouă zonă industrială” și prin experienta sa dobândită la Camera de Comerț și Industrie și cu cei 12 ani in administratie va atrage noi investiții bazate pe inovare și industrii nepoluante. În finalul acestei întâlniri, Donțu a arătat că proiectul său privind noua zonă industrială a Sucevei este unul viabil, care are deja sprijinul a peste 10 000 de suceveni și speră că în urma acestui proiect problema locurilor de muncă din Suceava să-și găsească rezolvarea.

Reamintim că până la această dată au semnat pentru o nouă zonă industrială personalități ale Sucevei cum ar fi: dr.  Sorin Hîncu, dr. Stefan Pușcașu , dr. Mihai Crețeanu, prof. Mihai Iacobescu, ec. Gavril Mîrza, deputat  Eugen Bejenariu, deputat  Mirela Adomnicăi, consilierii locali ai PSD, consilierii locali ai PNL, consilierii județeni ai PSD, etc.

,,Am și un proiect personal referitor la salariați și anume legea tichetelor de vacanță pentru salariați pe același sistem cu tichetele de masă care s-au dovedit  benefice acestora”, a declarat Ovidiu Dontu.

Referitor la pensii, candidatul PSD a declarat că împreună cu alți colegi deputați din PSD vor iniția un proiect de lege prin care pensia medie va fi 65% din salariul mediu, pensiile se vor indexa automat cu rata inflației, iar la sfârsit de an pensionarii vor primii a -13 pensie, sperând că, în acest fel, o parte din problemele pensionarilor se vor rezolva.