Șoferul băut al unei autoutilitare care a provocat o tamponare la Zvoriștea s-a urcat la volan și a plecat când polițiștii i-au cerut actele. El a fost prins la scurt timp


Intră acum și în grupul de

Un șofer sucevean este cercetat penal după ce a condus băut o autoutilitară, a provocat o tamponare la Zvoriștea, iar când ar fi urmat să prezinte actele polițiștilor s-a urcat la volan și a plecat.

Potrivit Poliției Județene Suceava, sâmbătă după amiaza, Secţia 8 Poliţie Rurală Adâncata a fost sesizată prin 112 de un bărbat din municipiul Suceava, despre faptul că, a fost implicat într-o tamponare  pe DJ 291A, din comuna Zvoriştea, iar celălalt conducător auto se află sub influența alcoolului.

Polițiștii deplasați la fața locului l-au identificat pe apelant și pe un localnic de 50 de ani, conducătorul autoutilitarei implicate în evenimentul rutier, care emana halenă alcoolică și care, s-a îndreptat spre vehicul cu intenţia de a lua actele și a le prezenta polițiștilor, însă, s-a urcat la volan şi a plecat de la faţa locului, fiind urmărit și identificat ulterior de poliţiști.

După ce a fost oprit șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru  „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de