Alegeri parlamentare 2008 : Nechifor nu crede în miciunile de campanie ale adversarilor săi politici


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor a atenționat la modul cel mai serios candidații și simpatizanții PD-L din colegiul Fălticeni unde el candidează pentru un fotoliu în Camera Deputaților că este inutilă vandalizarea afișelor și bannerelor electorale aparținând PSD, rezultatele la vot urmând tot în favoarea social-democrației din județul Suceava.

 „Indiferent de încercările disperate a celro din PD-L, atacând bannerele noastre și vandalizându-le, indiferent dacă îl vor aduce sau nu pe 28 noiembrie pe Traian Băsescu din nou la Suceava, nu vor veni cu un plus”, susține Nechifor care este de părere că singura șansă viabilă pentru România nu este nici pe departe minciuna propagată de cei din PD-L ci o guvernare stabilă și performantă.

Candidatul PSD a reamintit că toată campania sa de până acum a fost una deschisă, „sănătoasă” și că a anunțat că deja are o serie de reacții pozitice din partea fălticinenilor, reacții ce-l determină să continue pe linia începută. „Nu am să promit lucruri mărețe. Eu vreau să vorbesc cu oamenii și să fac în așa fel ca ei să aibă șansa de a o duce mai bine după ce eu ajung în Parlament”, a mai spus Cătălin Nechifor, explicând la final că „nu voi fi un deputat de campanie ci un deputat de zi cu zi a celor din colegiul meu”.
 


Intră acum și în grupul de