Alegeri parlamentare 2008 : Prima inițiativă a parlamentarilor PSD de Suceava va fi anularea taxelor de intabulare a terenurilor agricole


Intră acum și în grupul de

Președintele PSD Suceava, Gavril Mîrza, a anunțat, vineri că prima inițiativă legislativă a parlamentarilor PSD de Suceava în viitorul mandat va fi de anulare a taxelor pentru intabularea terenurilor. „Prima acțiune a parlamentarilor PSD de Suceava în viitorul mandat va fi anularea taxelor de intabulare și asigurarea gratuității pentru aceasta”, a spus Mîrza. El consideră că se impune anularea taxelor de intabulare pentru că „starea de sărăcie” a majorității agricultorilor nu le permite și această „povară”.

Liderul PSD a ținut să evidențieze că Agenția Națională de Cadastru a avut profit de 300 de milioane de euro anul trecut din taxele „pentru un plan cu trei linii și o viză” și s-a arătat indignat că, în prezent, angajații din domeniul cadastrului încasează salariu de funcționari, prime pentru că din taxe de intabulare se încasează sume mari și în același timp lucrează și în domeniul privat la efectuarea măsurătorilor.
 


Intră acum și în grupul de