Auto Mitric a lansat la Suceava noul model Volkswagen Scirocco


Intră acum și în grupul de

Firma suceveană Auto Mitric SRL, dealer pentru Volkswagen pe piața județelor Suceava și Botoșani, a lansat, vineri, în Shopping City Suceava modelul în două volume (hatchback) Scirocco, intenționând să comercializeze 20-30 pe an.

Potrivit firmei sucevene, noul model lansat, este un model de nișă, care a intrat în reproducție după 16 ani, prima versiune fiind prezentată în 1974, iar producția a fost sistată în 1992, fiind reluată cu noul model în 2008 și urmează să fie vândut cu prețuri cuprinse între 20.000 de euro și 32.000 de euro.

Directorul de vânzări al Auto Mitric, Marius Corduneanu, a precizat că Scirocco este un model de nișă și că nu poate estima numărul de unități care vor fi vândute, apreciind că firma suceveană își propune să comercializeze 20-30 de mașini pe an din acest model. El a menționat că Auto Mitric a preconizat pentru anul 2008 să comercializeze 560 de unități ale mărcii Volkswagen, având livrate deja 450 de unități. „Cu toată recesiunea și degringolada cu importul de mașini second hand sperăm să ne atingem obiectivul”, a spus Corduneanu.

La rândul său, directorul de marketing al firmei sucevene, Radu Ianovici, a spus că, prin modelul Scirocco, firma „nu țintește volum de vânzări, ci imagine”.
 


Intră acum și în grupul de