Nu s-a asigurat la plecarea de pe loc și a lovit o motocicletă


Intră acum și în grupul de

Trei vehicule au fost implicate într-un accident în urma neatenției unui șofer. Potrivit IPJ Suceava, sâmbătă, în jurul orelor 14.10, pe strada cu sens unic Grigore Ureche din municipiul Suceava, H. ALEXANDRU, în vârstă de 59 ani din localitate, în timp ce conducea autoturismul marca „VW Passat”, punându-se în mișcare de pe partea stângă a drumului, nu s-a asigurat corespunzător la plecarea de pe loc, intrând în coliziune cu motocicleta marca „Kawasaki” înmatriculată în Italia, condusă regulamentar în același sens de P. SILVIU, în vârstă de 21 ani localnic, și care în cădere, a acroșat autoturismul „Ford Focus”, ce se afla parcat pe partea dreaptă a sensului de mers.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului motocicletei, care necesită aproape două săptămâni de spitalizare.

Atât conducătorul auto cât și motociclistul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri, după care li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de