Alegeri parlamentare 2008 : Sanda-Maria Ardeleanu, candidata PDL – susținută de suceveni


Intră acum și în grupul de

Sanda Maria Ardeleanu, candidata Partidului Democrat Liberal pentru un mandat de deputat, și-a prezentat deja proiectele în toate cartierele sucevene din colegiul său. Însoțită de staff-ul de campanie, precum și de o echipă alcătuită din membrii și simpatizanți ai partidului, împreună cu primarul Ioan Lungu și candidatul PDL pentru Senat, Orest Onofrei, Sanda Maria Ardeleanu a stat de vorbă cu numeroși cetățeni, care i-au prezentat problemele cu care aceștia se confruntă. Pe această cale cetățenii din Centru, Obcine, George Enescu, Zamca, Mărășești și Ițcani au intrat în contact direct cu proiectele pe care candidata le are stabilite pentru mandatul de viitor deputat.

      Sanda Maria Ardeleanu le-a comunicat faptul că va sprijini fiecare categorie socială și va demara acțiuni care vor duce la dezvoltarea socială, culturală și administrativă a acestei comunități, precum și la alinierea ei la standarde de viață europene. Axate pe dezvoltarea de proiecte educaționale și culturale, direcțiile de forță ale campaniei urmăresc promovarea activităților în rândul tinerilor, deoarece „tinerii au mai mult curaj, au curajul opiniei, au demnitatea atitudinii în fața neliniștilor și nemulțumirilor latente din societatea în care trăiesc”. Candidata PDL consideră că investiția cea mai sigură și mai profitabilă a unei societăți se face în educație, această investiție fiind, de fapt, una pe termen lung.

      Având numeroase succese recunoscute în plan profesional, cu aplicabilitate în zona educațională și administrativă, programul Sandei Maria Ardeleanu vine în sprijinul redresării învățământului românesc, în vederea reformării lui în sensul atingerii standardelor europene. Experiența dobândită prin realizarea unor serii de proiecte derulate și implementate în spațiul românesc și internațional îi va oferi posibilitatea de a stabili parteneriate concrete între unitățile de învățământ și Agenția Națională de Ocupare a Forței de Muncă, precum și încurajarea cooperării dintre tineri, prin derularea de proiecte cu finanțare europeană.

      „Ei sunt viitorul unei elite intelectuale sănătoase” a declarat candidata PDL la Camera Deputaților, militând deschis pentru înființarea de spații de manifestare culturală a tinerilor, elevilor și studenților. De asemenea, ea va susține și ideile vizând promovarea excelenței instituționale și repoziționarea socială a meseriei de cadru didactic, prin creșterea semnificativă a atractivității financiare și sociale a carierei didactice.

      Un pas fundamental pentru dezvoltarea socio-culturală a oricărei comunități este „punerea în aplicare a proiectelor și programelor culturale de ținută, cu respectarea diversității”, prin susținerea finanțării instituțiilor și a asociațiilor de cultură. Prin implicarea directă în perfecționarea legislației din domeniul culturii și patrimoniului cultural, Sanda Maria Ardeleanu va urmări și dezvoltarea urbanistică modernă care să țină seama și să pună în valoare tradițiile locului.


Intră acum și în grupul de